26
Dum, Mar

sursă foto: obiectivbr.ro

Eveniment

Bărbat reținut pentru infracțiunea de furt.

Polițiștii brașoveni au dispus reținerea unui bărbat, de 47 de ani, și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, după ce ar fi sustras produse dintr-un magazin, din municipiul Braşov, transmite I.P.J. Brașov.

Astfel, la data de 26.01.2023 Secția 5 Poliție Brașov a fost sesizată despre faptul că personalul de pază al unui magazin, din municipiul Brașov, a depistat o persoană care trecuse de linia caselor de marcat, fără a achita produsule pe care le avea supra sa. 

Cercetările efectuate de polițiști au stabilit că, aceeaşi persoană a sustras şi în data de 23.01.2023 bunuri din magazin.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt. De asemenea, prin ordonanța emisă de către aceștia s-a dispus și reținerea pentru 24 de ore a persoanei cercetate și introducerea ei în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Dosarul astfel constituit este instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: