30
Joi, Mai

Eveniment

Frații Tate șochează din nou prin declarațiile făcute.

Frații Andrew și Tristan Tate au fost duși, miercuri dimineață, din arestul Poliției Capitalei la sediul DIICOT, pentru noi acte procedurale în dosarul de trafic de persoane, constituire a unui grup infracțional organizat și viol.

Alături de cei doi milionari britanici a fost dusă la DIICOT și una dintre cele două femei arestate împreună cu aceștia.

Miercuri dimineața, frații Tate au fost duși pentru declarații la DIICOT. Andrew Tate a reușit să facă și câteva declarații pentru presa aflată la fața locului. El a susținut că e nevinovat și că statul român încearcă să-i ia banii.

Frații Tate împreună cu una dintre cele două femei care i-au ajutat au fost duși la DIICOT pentru percheziții informatice. Procurorii urmăresc să identifice discuții relevante pentru anchetă, pe care aceștia ar fi putut să le aibă pe WhatsApp, Messenger sau Telegram.

Andrew și Tristan Tate, alături de Georgiana Naghel și fosta polițistă Luana Alexandra Radu, sunt în arest din 29 decembrie 2022 și ar putea să rămână încarcerați până pe 27 februarie, după ce Tribunalul București le-a prelungit recent măsura arestării preventive cu încă 30 de zile. În zilele următoare, Curtea de Apel București va decide dacă aceștia rămân în arest sau vor fi eliberați.

În urmă cu o săptămână, fosta polițistă acuzată că i-ar fi ajutat pe frații Tate să exploateze sexual cel puțin șase tinere, a fost scoasă din arest pentru a fi de față la percheziția informatică a telefonului său mobil. 

Controversatul influencer Andrew Tate, care este în prezent încarcerat într-o închisoare din România, a trimis primul său e-mail.

Fostul kickboxer se plânge fanilor de condițiile improprii pe care le-a găsit în celula sa „mizerabilă”, fără lumină, dar cu „gândaci, păduchi și ploșnițe”, scrie Nypost.com.

Andrew Tate, infractorul căutat în SUA și în Marea Britanie care a fost încarcerat în România din cauza acuzațiilor de trafic de persoane și viol, se plânge că celula sa „este mizerabilă, fără lumină și infestată cu gândaci, păduchi și ploșnițe”.

Fostul kickboxer s-a plâns internauților prin intermediul unui e-mail, după ce instanța a decis recent că va rămâne în arest încă o lună.

În mesajul adresat abonaților site-ului său, intitulat „Primul meu e-mail de la închisoare”, omul de afaceri britanic-american a scris că încearcă să-l „doboare, fiind aruncat într-o celulă fără lumină”.

Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte”, s-a plâns Tate, în vârstă de 36 de ani, care are peste 4,7 milioane de urmăritori pe Twitter, dar care a fost interzis pe mai multe platforme de socializare din cauza discursurilor pline de ură la adresa femeilor.

Totuși, Tate susține că este un prizonier model.

Când gardienii mă aduc în și dinspre sala de judecată, rămân absolut respectuos”, a susținut fostul luptător, adăugând că gardienii știu că este „nevinovat”.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: