30
Sâm, Sep

sursă foto: ziarulamprenta.ro

Eveniment

Activități specifice derulate de către polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 30 septembrie 2022, în jurul orei 21.10, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 42 ani, care conducea un autovehicul, ce avea montate plăcuțe cu număr provizoriu de înmatriculare, pe strada Gârcinului, din municipiul Săcele, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, iar autorizația de circulație provizorie a autovehiculului este expirată.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: